Alkalmazások


BKV útvonaltervező

A Topolisz fejlesztette a Budapesti Közlekedési Vállalat weboldaláról elérhető térképes útvonaltervezőt. A népszerű szolgáltatás segítségével az utasok a főváros egész területén háztól-házig megtervezheti útjukat, a BKV menetrendjéhez igazítva.

Pedroute

A PEDROUTE online útvonaltervező segítségével a mozgásukban kerekesszékkel vagy más módon korlátozottak részletes útitervet kaphassanak a személyes lehetőségeiknek legjobban megfelelő útvonalról, továbbá a gyengénlátók is a lehető legbiztonságosabb útvonalon közlekedhessenek. Részletes ismertető

Aranyoldalak

A Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság Aranyoldalak internetes telefonkönyvéhez a Topolisz készítette a térképi megjelenítést, melynek segítségével nemcsak megjeleníthetőek a telefonkönyvben szereplő címek, de útvonaltervet is kaphat a felhasználó az adott címhez vagy onnan indulva.

Sodexo elfogadóhely kereső

A Sodexo rendelkezik a legnagyobb utalványelfogadó hálózattal Magyarországon. A Sodexo a Topolisz fejlesztését használja internetes elfogadóhely adatbázisának térképes keresőjében.

Fővinform

A Fővárosi Önkormányzat Közlekedési Információs Központjának népszerű weboldala a Topolisz Kft. dinamikus térképeit használja a Budapesten közlekedők tájékoztatására. A folyamatosan frissített térképek nemcsak a pillanatnyi, de az állandó korlátozásokat is szemléltetik: egyirányúsításokat, védett övezeteket, busz sávokat, kerékpárutakat, súly- és magasságkorlátozásokat.

Miskolci Városi Közlkekedési Zrt. weboldala

A miskolci tömegközlekedési rendszerben kísérleti jelleggel az utvonalterv.hu segíti a tájékozódást, melyet az MVK utasai a közlekedési vállalat weboldaláról érhetnek el és nemcsak Miskolcon belül, de országosan is tervezhetnek útvonalat.

Taxiköltség-optimalizáló

A Magyar Telekom Nyrt. megrendelésére kifejlesztett alkalmazással a sok munkatársat foglalkoztató, nagyobb taxiforgalmat bonyolító szervezetek jelentősen csökkenthetik a költségeiket. Például az alkalmazás segítségével az éjszakai műszakban dolgozó munkatársak hazaszállításához szükséges taxirendelést lehet optimalizálni: az egyidőben utazó munkatársak lakcíme alapján megadja, hogy kik ülhetnek egyetlen taxiba anélkül, hogy az autó nagyobb kerülőkre kényszerülne. A taxik kiosztása mellett az alkalmazás a számlát is előre elkészíti a legoptimálisabb bejárási sorrend kiszámítása alapján.

City Taxi

A City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet Budapest legnagyobb fuvarozó taxis cége a Topolisz Kft térképi adatbázisát és címazonosító szoftverét használja címkiosztó diszpécseri rendszeréhez. Ezzel naponta többezer cím optimális sorrendben és időben történő elérése válik lehetővé.