Magunkról


Topolisz Térinformatikai Stúdió Kft. 1991-ben jött létre térinformatikai alkalmazások készítésére. Tagjai és alkalmazottai matematikusok, mérnökök, informatikusok, térinformatikusok és adatbázis adminisztrátor szakemberek. Ezen kívül külső munkatársak is részt vesznek fejlesztőként a cég tevékenységében.

A Topolisz Kft. olyan professzionális térinformatikai rendszert dolgozott ki, amely képes optimális útvonal meghatározására két vagy több pont között egyéni közlekedőknek és a tömegközlekedést használók részére, mindezt akár kombináltan, multimodális megoldással egy teljes utazási lánc meghatározására.

A stúdió legismertebb fejlesztése az utvonalterv.hu portál, a legnépszerűbb hazai térképes útvonaltervező szolgáltatás. Ezenkívül számos megbízója részére fejleszt és üzemeltet speciális internet-alapú térképes szolgáltatásokat, a megbízók egyedi igényei alapján, a legkorszerűbb online térinformatikai megoldások felhasználásával.

A stúdió kiemelt adatbeszállító partnere a Top-Map Zrt., mely folyamatosan biztosítja számára a legfrissebb magyarországi térképi adatbázist.