Tömegközlekedés


Az utvonalterv.hu Magyarországon egyedülálló szolgáltatása a háztól-házig történő útvonalterv készítés tömegközlekedéssel is. Az ország bármely címéről egy tetszőleges bármelyik címre adunk útvonalajánlatot, a megadott időpontra.

Nemcsak a városi és vasút közlekedés menetrendjét egyezteti rendszerünk, de a legközelebbi állomásig, megállóig vezető gyalogos utat, az átszálláshoz, majd az érkezési címig szükséges gyaloglást is pontosan megadjuk az ajánlatban.

Ha lehetséges, igyekszünk többféle alternatívát kínálni, hogy mindenki egyéni igénye szerint választhassa ki a legyorsabb, a legkevesebb gyaloglással vagy éppen a legkevesebb átszállással járó útvonalat.

A rendszer tartalmazza a BKV, valamint a legtöbb megyeszékhely tömegközlekedési menetrendjét, továbbá a MÁV országos menetrendjét is. Így településen belül az adott tömegközlekedési vállalat eszközeivel, települések között pedig vasúttal tervez útvonalat.

A megtervezett útvonalról áttekintő, az átszállási pontokról pedig részletes térképet készítünk. Egy kapcsoló beállításával megtekintheti, hogy az egyes megállókban, állomásokon milyen járatok állnak meg, majd egyetlen kattintással – a tömegközlekedési vállalat weboldalán – ellenőrizheti a menetrendet.